Wednesday, April 28, 2010

Selamat Pengantin Baru Adi & El






Akhirnya adikku Ahmad Adiputra selamat diijab kabulkan dengan buah hatinya Eliena atau panggilan manjanya El sahaja. 11 April di Seremban dan 17 April di Mentakab. Perkahwinan di Seremban memang vogue, macam kahwin artis-artis gitu. Di Mentakab pulak penuh dengan kesederhanaan tetapi yang hadirnya teramat le ramai. Haha. Cuaca pun alhamdulillah, molek sangat.

Dalam majlis sebegini, budak-budak yang paling happy. Anak-anak saudara iaitu Aqil dan Alid bizi bebenor, Amanda pun apa lagi, jin le sekali. Mereka bermain, lari sana, panjat sini. Habis kerusi pelamin tu diterokanya. Sampai door gift pun bersepah semua. Tapi aku happy melihat mereka gembira.

Tapi Rayyan la yang paling popular. Semua dok pakat picit pipi, cium, dokong.. terutamanya ibu El sendiri la. Awal-awal lagi dah tanya, mana baby comel. Mungkin tak sabar nak dapat cucu lelaki kot. He3..Insya Allah. Buat Adi dan El, semoga berbahagia sampai ke akhir hayat dan buat anak ramai-ramai k.

6 comments:

協盛 said...

av影片杜雷斯正妹牆月宮貼圖微風寫真館18jack comol線上免費影片av969免費電影卡通台灣kiss情色貼圖sexav999免費影片日本情色影片日本情人趣味日本情侶自拍日本情侶成人影片日本愛情動畫日本愛情卡通日本情色bt日本情色av女優日本性教育影片日本性愛姿勢視訊 辣妹美女 視訊線上免費影片完美女人影音網免費色情下載cu成人bt情色 網a圖打飛機專用網成人情色18成人免費girl5320貼影片foxy下載花花公子辣妹視訊論壇男人的最愛線上看av080聊天室 免費視訊5403曼雪兒情色文學網曼雪兒免費成人小說曼雪兒小說曼雪兒影片曼雪兒性愛小說

Leeza Rule said...

apakah bahasa itu?...
Rayyan adalah sangat comel..tahniah buat El n Adi..
Semoga dapat anak comel jugak.

宛蓉 said...

thank you for you to make me learn more,thank you∩0∩ ........................................

CurtisE_Walczak0531 said...

期待你的下次更新喔^____^........................................

JospehCra威廷 said...

才華在逆境中展現,在順境中被掩藏。.............................................

韋于倫成 said...

愛情是一種發明,需要不斷改良。只是,這種發明和其他發明不一樣,它沒有專利權,隨時會被人搶走。 ..................................................